Waardevol

Mailing Poetsj Waardevol

Hallo schoolleider of leerkracht

Wat leuk dat je onze site bezoekt. Heb je onze mailing ontvangen met de tandenborstel? Wij hopen dat je het leuk vond. Maar nog belangrijker, wij hopen dat ons Poetsj-programma waarde kan toevoegen aan jouw school en, nog mooier, aan de gezondheid van jouw kinderen.

In onze nieuwsbrief vind je weetjes over gezonde voeding, gezond opgroeien en de wetenschap achter Poetsj. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief, doe je hier!

En heb je nog vragen? Bel ons dan op 06 31 954799 of stuur een mail naar info@poetsj.nl Dat kan persoonlijk of via een videocall, wat voor jou het beste voelt.

Poetsj kado inschrijven

Waardevol cadeau

De eerste 50 inschrijvingen voor onze nieuwsbrief krijgen het boek “Intelligent bewegen” van Fabio D’Agata van ons cadeau (Winkelwaarde 20 euro, één boek per school).

Waarom? Het zijn drukke tijden, veel regelen, hoge werkdruk. Allemaal zaken die wij dagelijks horen. Wij willen dat ook jij, goed voor jezelf blijft zorgen?

Waar gaat het boek over?

Na een periode van heftige paniekaanvallen veranderde Fabio D’Agata zijn manier van bewegen. Hij ontdekte dat zijn klachten afnamen. Het menselijk lichaam is namelijk slimmer dan je denkt en die intelligentie kun je inzetten voor wat écht belangrijk is in je leven. Aan de hand van praktijkvoorbeelden, onderzoek, interviews met experts én zijn eigen verhaal neemt D’Agata je mee naar een wereld waar beweging en persoonlijke ontwikkeling samengaan.

Gratis kleur-en-vouw plaat

Ben je hier voor de kleur-en-vouw plaat? Laat dan jouw email adres, jouw naam en de naam van jouw school achter, dan heb je de kleurplaat snel in jouw mailbox.

De kleur-en-vouw plaat ontvangen.

Voordelen van Poetsj

Poetsj draagt bij aan het terugdringen van gaatjes en goede mondzorg
Poetsj helpt kinderen gezonde keuzes te maken
Poetsj laat gezonde kinderen beter leren en minder verzuimen
Poetsj verkleint de gezondheidsverschillen tussen kinderen
Poetsj verhoogt de ouder-betrokkenheid en verbindt school, ouder en kind
Poetsj geeft scholen de mogelijkheid om zich extra te profileren

Contact opnemen

Wil je meer weten, of een videocall aanvragen voor meer informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons direct op 06 53 682 195.

Contactformulier